Ook de kinderen willen er goed uit zien!!! Bij Magusti bent u dan op het juiste adres.

 

 

Een perfecte coupe
Voor een fijn zittend kapsel is een goede coupe een eerste vereiste. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Ons team traint regelmatig onder leiding van topkappers op de laatste modelijnen en kniptechnieken.

Als u bij ons binnen stapt zeg dan eens niet “Doe maar weer hetzelfde”, maar daag ons uit. Wij geven graag een goed advies!

Iets te vieren?
In onze salon bent u aan het juiste adres voor een feestelijk kapsel.
Of het nu trendy of klassiek moet zijn, wij hebben voor alle gelegenheden het perfecte kapsel.

 

 

 

Kleur is in!
De wereld van kleuren kent voor ons geen grenzen. Of het nu om een tijdelijk kleurtje gaat of om verven, coupe soleil, higlights of lowlights, wij zijn er in gespecialiseerd.

Wij vinden het leuk om u te adviseren!

 

 

 

Mannen!
Ook voor mannen gaan wij veel verder dan alleen knippen.
Eerste grijze haartjes? Laat iedereen maar roepen: "Dat staat interessant". Wij hebben de oplossing om u uw jeugdigheid te laten bewaren. Grijp die kans!

Nu ook je heerlijk ouderweds laten scheren bij Magusti verwen jezelf maar eens...........

 

 

 

Trendy, klassiek, modern of juist romantisch. Iedere bruiloft heeft een eigen stijl, en iedere bruid een eigen smaak. Op je trouwdag wil je er stralend uitzien. Dan is je haar natuurlijk erg belangrijk. Krullend, kort, lang, of steil haar, op je bruiloft wil je toch iets bijzonders maken van je kapsel. Opgestoken, gevlochten, los... er zijn talloze mogelijkheden!
Het proefkapsel
Belangrijk is natuurlijk om een kapsel te nemen dat bij je past. Het Magusti team denkt graag met je mee. Samen kunnen we bepalen wat bij jou (en je haartype) het beste past. Een proefkapsel is de ideale manier om de eerste stap te zetten. Een proefkapsel geeft je de kans om aan je uiterlijk te wennen, tevens laten wij je verschillende mogelijkheden zien om samen met jou het defenitieve kapsel te bepalen. Met veel dingen dient rekening te worden gehouden, zoals de jurk, jouw smaak, etc.. Hier volgen alsvast enkele handige tips:
Trouwjurk
De jurk is het startpunt, want het bepaald de toon voor de gehele cermonie, inclusief het kapsel. De gehele "bruids-look" moet bekeken worden en van daar uit kan bepaald worden welk kapsel daarin het beste past.
Tijd van de dag
Naast de jurk kan de tijd van de dag bepalend zijn voor het type accessoire dat gebruikt wordt. De glitters, tiaras en dergelijke accessoires passen het beste bij een formele avond bruiloft. Bloemen, guirlandes, en hoeden passen het best in een ochtend of middag bruiloft.
Silhouet
De totale "look" heeft een verticaal of horizontaal silhouet. Een verticaal silhouet is small en lang, waarbij een kapsel in dezelfde lijnen past (denk bijvoorbeeld aan een glad, opgestoken kapsel). Een volle jurk zorgt voor een horizontaal silhouet, waarbij een relatief wijder en voller kapsel past.
Textuur
De textuur van de jurk kan ook deels de textuur van het kapsel bepalen. Kies in het geval van een gladde, klassieke jurk bijvoorbeeld voor een glad, opgestoken kapsel. Bij een romantische, volle jurk past bijvoorbeeld een nonchalant kapsel met losse krullen.
Proportioneel
De totale look moet ook balans uitstralen. Bijvoorbeeld, een bruid met kort haar die een volle traditionele jurk draagt, moet het geheel uitbalanceren met de juiste haaraccessoires of sluier.
De make-up
Omdat make-up opje trouwdag net zo belangerijk is, staan DO en ELINE  voor u klaar. Zij geven je een uitgebreid advies, om aan jou wensen te voldoen. Make-up, afgestemd op de jurk, de bloemen, en je eigen wensen, uitgevoerd door een professionele visagiste makt het hele plaatje

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: