Elles Avonturen van Elles!
Lees hier de verhalen van Elles die 9 maanden in Amerika op een cruise ship zat!
hetteam
Het Team
Maarten Zurhorst
Topstylist & eigenaar
Aanwezig op: dinsdag, woensdag tot 12:00, do tot 13:00, vrijdag en zaterdag
Mag ik me even voorstellen: mijn naam is Maarten Zurhorst. Ik ben eigenaar van Magusti Hair Design. De naam Magusti is ontstaan door mijn voor- en doopnaam samen te voegen: Maarten + Gusti = Magusti. Ik ben geboren in Oldenzaal en heb daarna in nog 4 andere steden gewoond. Uiteindelijk ben ik met veel plezier weer terug gegaan naar Oldenzaal om hier een salon te openen. Ik was 26 toen ik aan dit avontuur begon.
Mijn kappers carrière begon in Enschede bij Salon Martin. Daar heb ik 9 jaar gewerkt en was daar de laatste 2 jaar bedrijfsleider. Tevens gaf (en geef) ik weer trainingen door het land voor en met salons en firma’s. Wij werken met het merk REDKEN en zijn daarvoor ook ambassador.
Er werken momenteel 6 spontane dames in mijn salon. U kunt hieronder zien wie ze zijn en wanneer ze werken.
De zaak is modern, net als wij. We zijn bij de tijd en in sommige gevallen voor op de tijd met ons werk. In de toekomst willen we streven naar nog meer perfectie in ons vak. Mijn motto is dan ook: UW REPRESENTATIE IS ONZE REPUTATIE.
En dan ten slot: Mijn hobby's zijn eigenlijk (buiten mijn werk om) kitesurfen en golfen . Ik heb twee super maatjes: Mick en Kay.


Nicole
Topstylist
aanwezig - Di tot 15.00 uur, vrij, za tot 12.00 uur
Ik ben bij Magusti werkzaam sinds 1990. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Een meisje Kim van 9 jaar, en een meisje Maud van 8 jaar. Ik ben als kapster begonnen in Hengelo en ben daar 2 jaar werkzaam geweest, daarna 6 jaar bij Magusti. Bij Magusti ben ik weggegaan om een half jaar in Noorwegen door te brengen, waar ik ook in een kapsalon heb gewerkt. Terug gekomen in Nederland, heb ik nog 2 jaar in Hengelo gewerkt en nog eens 2 jaar in Enschede. En nu alweer 10 jaar werkzaam bij Magusti. En ik ben dankbaar dat ik in zo`n gek team mag werken.


Elles
Topstylist
aanwezig - woe, don, vrij, za
Ik ben Elles Monninkhof. Ik ben 26 jaar. Ik woon nu 1,5 jaar samen met mijn vriend Thijs. Zeven jaar geleden ben ik bij Maarten begonnen als broekie. In 2003 t/m 2004 werkte ik op de Holland America lijn "ms Veendam". Na mijn cruise avontuur ben ik weer bij Magusti gaan werken. Ik ben ondertussen werkzaam als bedrijfsleider. Een van mijn taken is het begeleiden en stimuleren van mijn collega’s (stagiaires). En dat is ons goed gelukt wij hebben echt een pracht team!!! Met nog heel veel potentie.


Do
Topstylist
aanwezig - woe, do, vrij, za
Ik ben Do, werk sinds 2006 al bij Magusti! Ben 23 jaar. Heb hier veel mogen leren en blijf elke dag weer nieuwe uitdagingen opzoeken in het kappersvak. Wil vanuit hier mijn baas Maarten Zurhorst, en de rest van mijn collega’s zeggen dat ik het super vind om bij hen te mogen zijn. We houden er van om tijdens als buiten werktijd elkaar op te zoeken. Verder werk ik ook als visagiste om mensen een totale verandering te kunnen bieden door haar en make-up! Tot snel...


Seda
Stagiaire
aanwezig - wo, vrij, za